Szeretem a barcelonai – és Pep Guardiola is – mondja Luis Enrique

A nyílt, élvezetes, fantáziadús, látványos nem a normál szó, amit a vezetők használnak a mérkőzés előtti éjszaka előtt, de akkor ez nem egy normális meccs.

Nem szerintük a férfiak vezetik. Ahol általában „harc” van, Luis Enrique inkább „szórakoztató” -ról beszélt .Pep Guardiola megtagadja, hogy Lionel Messi-t aláírja – de még többet szeretne olvasni

Két vezető, akik sokat osztottak az öltözködésből és a két csapat, akik megosztják az ideális ötletet, a tökéletes meccset teszik. „Nem gondolok jobbra a labdarúgó-rajongók számára – és ha Barcelona vagy Manchester City rajongója vagy, akkor mit mondhatok még?”

Elég sok, mint kiderült.A rivalizálás helyett barátság volt ennek a játéknak előestéjén – még akkor is, ha a város vezetője kihasználta a lehetőséget, hogy egy ingyen fogadások bizonyos pontszámot rendezzen, válaszolva arra, hogy megpróbálta aláírni a Barcelona játékosokat, és ragaszkodott ahhoz, hogy ne.

Senki sem jobb, ha Pep Guardiola-t olyan vezetőként írná le, aki a modern játékot jelzi, mint Luis Enrique; senki sem jobb, mint Guardiola, hogy megünnepelje Luis Enrique sikereit. – Könnyű számomra értékelni a barátaimat – mondta a Barça menedzser. Különösen akkor, amikor valójában.

„Annyira jó, így elégedettek a dolgok”, mondta Guardiola. – Nem volt kétségem, hogy a dolgok jól mennek neki. Láthatta, hogy a kezdetektől fogva különleges volt. Közvetlen, becsületes, keményen dolgozik.

Luis Enrique ragaszkodott hozzá: „Sokat osztunk meg a játékosok között.Kiváltsága, hogy ezt a játékot menedzserként osztozzuk. ”

Öt évig csapattársak voltak, és pályafutásuk hasonló volt: mindkettő kapitány volt a Camp Nou-nál; mindketten a B-csapat edzői voltak; mindkettőnek sikerült az első csapatot, akivel mindketten magas színvonalúak voltak az első szezonban.

A barcelonai menedzsert még akkor is internetes sportfogadás megkérdezték, hogy ő, akárcsak Guardiola, egy nap edzője lesz a Premier League-ben. „Nem tudom. Igazán nem tudom – mondta.

Tudja, hogy sok mindent megosztottak. Az ötlet, mindenekelőtt, még akkor is, ha Luis Enrique alakult ki, amit a játékosai irányítanak: Luis Suárez és Neymar nem voltak itt. Annyira tehát, hogy a vita folytatódik – elvesztették-e vallásukat? Talán legalábbis a puritán csíkjuk.Mégis Guardiola azt javasolta, hogy most már „sok dolgot” csinálnak jobban, mint az ő alatt, és Luis Enrique gyorsan reagált, amikor azt javasolta, hogy nem érdekli a birtoklását, mint elődje. több

„Igen, fontosnak tartom a labdát is” – lőtt vissza. „És ha megnézzük a játékokat, 95% -ánál több birtokunk van, amit meg akarunk hozni, és jobban megvédjük magunkat.

„ De vannak pillanatok, amikor más ötleteket használ. Holnap nem lesz az egyikük – a birtoklás alapvető. Ha van a labda, gyengébb vagyunk. Ha van a labda, akkor gyengébbek.Ez azonban nem feltétlenül jelenti azt, hogy a több golyóval rendelkező csapat megnyeri a játékot.

Ami azt jelenti, a barcelonai menedzser úgy véli, hogy ez egy játék, amely élvezte. – Szeretnék a labdát, mint mi. Amikor elveszítik, akkor próbálják visszaszerezni, mint mi. Két edző van támadó gondolkodásmóddal. Sok képzeletre lesz szükségünk.

A Pep Barcelona látványos volt. A tehetség játékosai alapján kollektív stílusuk volt, amelyek ellenőrzést kértek, és az egész pályán uralkodtak. [Saját Barcelona] is ezt megteszi, de én is megpróbáltam keresni a dolgokat a játékosok egyedi tehetsége alapján, hogy segítsen nekünk. Szeretem mindkét Barcelonát.Mindketten ugyanazt az inget viseltük, és úgy gondolom, hogy a rajongók elég intelligensek ahhoz, hogy mindkettőjüket élvezhessék. ”- mondta.

Amikor azt javasolta, hogy jó labdarúgás játszható, amikor a játékosok vannak, Luis Enrique ugrott Guardiola védekezésébe. Nem utolsósorban talán azért, mert talán úgy érezte, mintha az ötlet annyira volt neki, mint elődje. Valahogy a Guardiola sikerét ellene használták, ahogyan a Guardiola ellen is használják.Ha mindketten megnyerik mindent, talán nem róluk szóltak, néhány érvelés. A bajnokságok bajnokság előnézetei: ahol a hét nagy mérkőzéseit elnyerik és elvesztik. hitelessége, különösen akkor, ha Leo Messi-ről beszél – kérdezte itt, hogyan állíthatja le az argentinokat, nevetett, és azt válaszolta: „Nem tudom” – de az ellenfele itt lázad.

“ Egy edző élete az, hogy ha nyersz, akkor könnyű, és ha elveszíted, nem vagy jó, minden a te hibád. De Pep megérkezése egyértelműen fordulópont volt. A csapat sokkal jobb szintet ért el vele.

„És a városban már egyértelmű hatást gyakorolt ​​a csapatra, brutális hatással. Még a szezon előtti időszakban is láthattunk mechanizmusokat a labdával és anélkül, ami egyértelműen az ő.Pep a barátom, és azt hiszem, ő a legjobb edző körül, kétségtelenül. Biztos vagyok benne, hogy ő lesz az egyik edző, amely a korszakot jelöli. Szeretek sértő edzőket. Szeretem az edzőket, akik többet gondolnak a támadásokról, mint a védekezésről. Mint futball rajongó, azt hiszem, ez csodálatos. ”