Riyad Mahrez a Leicester City-t győzte le, hogy szűkítse a győzelmet az FC Copenhagen ellen

Lehetséges, hogy kérdéseket kell felvenni a hazai formájukban, de minden úgy tűnik, hogy a helyére kerül a Leicester City számára, amikor a Bajnokok Ligája himnuszát játszik. Egy éjszaka, amikor csapata megmutatta a Claudio Ranieri által követelt karaktert és szellemet, Riyad Mahrez a játék egyetlen célját szerzett, hogy regisztráljon egy harmadik egymást követő győzelmet a versenyben, és az angol bajnokokat a kiütési szakasz online sportfogadás megérintésével távolítsa el.

Figyelemre méltó, hogy Leicester több pontot gyűjtött a Bajnokok Ligájában, mint a Premier League-ben, annak ellenére, hogy öt játékot játszott kevesebb.Ők élvezik a G-csoport tetején lévő kilátást, öt pontot Koppenhágától és Porto-tól, akik a második helyen állnak, és még nem tudják elismerni a célt Európa premier klubversenyében. Bayer Leverkusen Bővebben

A Mahrez a bajnokok bajnokságába vitt jobb, mint bárki a Leicester ingben, és ez egy csodálatos ösztönös készség volt, amely a feszes játékban nyújtotta a meghatározó pillanatot.Az iszlám Slimani, az algériai csapattárs, bólintott a labda mögött, és Mahrez, egy szép flickdal a röplabdán, megverte Robin Olsent, a koppenhágai kapust, a hat yardos doboz széléről.

Ez volt Koppenhága első veresége 24 mérkőzésen, és a hosszú veretlen rekord éppúgy megmaradt, mint a Kasper Schmeichel 90-es percében kitűnő fogadások az interneten kapus. Andreas Cornelius 12 méteres alacsony lövése úgy tűnt, hogy csak az alsó sarok felé haladt, hogy Schmeichel kinyújthassa a kezét, és kiválóan kinyújtotta a labdát.

Schmeichelnek, aki Koppenhágában született és dán A csapat első alkalommal karrierje során úgy érezte, mint egy különleges pillanat, és jogosult volt minden olyan dicséretre, amely utólag jött.Az otthoni támogatók még mindig a nevüket énekelték, amikor elhagyta a pályát, és Stale Solbakken, a koppenhágai menedzser, megbocsáthatta, hogy átkozott, ami lehetett volna.

A dán bajnokok úgy tűntek, mintha sikerült volna, és könnyű volt hogy lássák, hogyan állították össze ezt a lenyűgöző eredményeket május 22-én. A félórás nyitásért bizalommal mozgatták a labdát, uralkodva a birtoklást, és lenyűgözte a Leicester csapatot, amely túlzottan függ a hosszú golyótól. „A vártnál közvetlenebb volt” Solbakken ítélete, amikor megkérdezték, hogy Leicester megközelítése az volt, amire számított.

Mahrez célja, ami nem pontosan jött el, Leicestert rendezte, és a második felében javultak, amikor szerencsétlen, hogy nem szerez egy másodpercet.Slimani szerencsétlen volt, hogy ellenkezőleg, amikor a második kísérlet során megfordult a bal oldali Marc Albrighton kereszteződésében, a színésznőt mutató TV-lejátszások szintje volt.

Míg Mahrez volt a legveszélyesebb játékos, Danny Drinkwater egyre inkább befolyásos, ahogy a játék folytatódott. Jamie Vardy az első felében Koppenhága problémáit okozza a bal-bal csatornán való futásával, és bár a célszárazsága továbbra is folytatódik, az Anglia nemzetközi bátorítása a Mahrez győztesében való részvétele iránt. Vardy baloldali keresztmetszete a Slimani-t választotta ki, aki a távolabbi poszt felé sodródott.Mathias Jorgensen bűnösnek tartotta a labdát, Mahrez a középső védő előtt lépett, hogy szakszerűen vezesse a Slimani-t a hálóba.

Mahrez és Slimani a Leicester oldalán történt négy online sport fogadás változás közül kettő a Chelsea-nál szombaton erősen, Andy King és Danny Simpson is a XI. Ranieri saját felvételével elsőbbséget adott ennek a lámpatestnek, de az első félévben kevés volt a Leicester útja, kivéve Mahrez célját, és szerencséjük volt, hogy nem ismerik fel a félidőt.

problémát jelentett ebben a szezonban Leicesterben, és ismételten a sarokban gyengeségeik voltak ezen a területen.Cornelius, aki a 2013-14-es szezonban a Cardiffban szerencsétlen idõt ért el, amikor a klubbajnokság aláírásával érkezett, és csak hat hónap múlva visszatért Koppenhágába, elvesztette Robert Huth-t, de a pillantása fejlécével szélesre vágott. Lewis City v FC Koppenhága: Bajnokok Ligája – élőben! Bővebben

Nem volt az egyetlen alkalom, hogy Leicester védelmet nyert az első félidőben. Schmeichelnek figyelmeztetnie kellett, hogy blokkolja Federico Santander közeli próbálkozását a nyitó percekben, Youssef Toutouh lövése félidőben lefejezte a hálót a tetőn, és riasztó mennyiségű tér nyílt meg a koppenhágai háttámlák számára, hogy időnként kiaknázhassák.

Leicester azonban az újraindítás után élesebbnek tűnt, és sokkal több meggyőződéssel támadt.Mahrez egy bal lábas lövést fúrott, amit Erik Johansson elzárta, és a pillanatok később Slimani elutasított célját érte el, amikor Peter Ankerson, a koppenhágai jobboldali visszajátszás, úgy tűnt, hogy játszott rajta.

Ez volt a látogató és az egyik, hogy majdnem kihasználta a záró szakaszokban. Santander talált helyet a bal oldalon, hogy kivezesse egy keresztet, amely Cornelius-t választott ki, ami egy bizonyos célnak tűnt, amikor édesen csatlakozott a labdához. Schmeichel azonban megmutatta az osztályát, hogy megtartsa a lövést.