Deli költözött Slaviaból Brugesbe, Belgiumba

A szlávok elveszítették Simon Deli védőjének egyik alapját. A 27 éves Elefántcsontparti üzemeltető Belgiumba költözött Brugesbe, hogy a prágai lakosokkal kötött szerződésben aktiválta kilépési záradékát, amely állítólag 2,5 millió EUR (64 millió CZK). A klub honlapja szerint a Deli három éves szerződést írt alá az új oldalon.

Deli 2015 januárjában érkezett a Slavába Spartából, és két bajnoki címet nyert és két hazai kupa nyerte a piros és a fehér. Az elmúlt szezonban a csapat és a Bet365 élő fogadás csapata kettős diadalmat ünnepelt a bajnokságban és a hazai csészében, és részt vett az Európai Liga negyeddöntőjében. Összesen 128 versenyjátékot játszott a Praguers számára, három gólt és hét segítőt kapott.

– Azt írta nekem, hogy én több voltam, mint a főnököm, hogy olyan voltam, mint az apád. És most szükséged lesz az új kihívásokra való áldásomra. Annyira nehéz, Simon, hiányozni fogsz. család és boldogság, mindig otthon lesz Edenben, Titan! A Slavia Igazgatóságának elnöke Jaroslav Tvrdík írt a twitteren.

A Glasgow Rangers is szerette volna Deli-t, aki egy évig szerződést kötött Edenben, de végül egy belga helyettes bajnok nyert. Találkozik majd egykori Slavia csapattársával, Eduard Sobollal, aki Shakhtar Donetskbe érkezett egy éves vendégmegjelenésre az új oldalon. Belgium 15 éves bajnokának védelmében Deli váltotta fel a bolognába költözött holland hitchhiker Stefan Denswilt.

A szlávok reménykedtek abban, hogy a Bet365 fogadási bónuszok bajnokok bajnokságának közelgő negyedik fordulója előtt tartják a nagy támogatást, de hiába. „Sajnos, elhagyja, természetesen számunkra sújtott, amit felkészítettünk. Akár David Hovorka megérkezése, akár a következő lépések. A gyengülés természetesen nem, nem fogjuk elhomályosítani. nagyfiú – mondta Jaroslav Köstl, a szláv edző asszisztense.