Anglia 2-0 Franciaország: öt beszédpont a Wembley Stadionból

Ezt a játékot arra a lehetőségre tervezték, hogy Roy Hodgson a jövő nyári Európa-bajnokság előtt nyerjen tudást, ami egy sikeres év utolsó mérkőzése Anglia számára, beleértve egy hibátlan kvalifikációs kampányt is. Végül azonban a 2015-ös kiigazítás kevés játékot jelentett a labdarúgásban.

A személyes jelentőségű pillanatok mégis voltak, miközben az első kezdeteket megnyerték, megszerzett kupakokat és kiváló gólokat értek el. másodlagos jelentőségű. Bármelyik Hodgson is megtanulja, annak tudatában lesz, hogy Anglia ellenfelei felhalmozódtak.

Tekintettel a közelmúlt eseményeire, Unibet mobil sportfogadás csodálatos volt, hogy Franciaország egyáltalán fellépett. De a tricolorok repültek, a csendet kifogástalanul megfigyelték, és a La Marseillaise egy éjszaka során visszhangzott a Wembley környékén, amikor megtudtuk, hogy az egységes sport hogyan lehet.Ez sokkal fontosabb, mint a jövő nyáron a labdarúgó versenyre való felkészülés, és a hitelnek minden résztvevőnek meg kell felelnie. A francia és angliai rajongók énekelnek La Marseillaise-t a Wembley stadionban. Olvass tovább2 Alli Murphy figyelmeztetés ellenére ígéretes ígéret

először Eric Dierrel és Jesse Lingardrel együtt, de Dele Alli megmutatta, hogy hat percet a félidő előtt hat percig megérdemelt egy helyet ezen az oldalon, és egy másnapi 45 percet világított meg. </p >

A meccs előtt Danny Murphy azt mondta, hogy Alli, Dier és Lingard „nem állt készen“ a nemzetközi hívásokra, a tehetséges triót írta le, de „könnyű útvonallal“ rendelkezett, bár az Alli – a Spurs középpályása februárban aláírta az MK Dons-t – kétségtelenül kicsit durva a szélein, és nagy vásárt vállalt.Ez volt az első kezdete Angliában, és mikor a 19. percben másfélszer volt, miután Harry Kane átsiklott, célpontja kiváló volt. A meccs előzetesen megmutatta az állóképességét és a célját, bár Laurent Koscielny kissé elhajlott, lenyűgöző volt.3 A Stones erőteljes védelmet nyújt a védelemért Anglia központi védelme egy ideje volt a leggyengébb területük. Hodgsonnak volt lehetősége a támadásra, de a központi területeken az ő oldala megromlott, még akkor is, ha csak három gólt fogadtak el az Euro 2016 selejtező kampány során.

Volt olyan javaslat, hogy John Stones jobbra jövő nyáron Franciaországban, inkább Kyle Walker vagy Nathaniel Clyne mellett.E bizonyíték alapján ez a megközelítés akadályozná Stones képességét, hogy diktálja a tempót a hátulról, és komolyan Sportingbet mobil fogadás megkérdőjelezhető döntést hozhasson. Ezúttal több alkalommal bizonytalansággal és egyenlőtlenséggel lépett ki. Stones csendessége a labdán Angliában a közönség hiányzik a középső felétől, mivel Rio Ferdinand távozása óta. Viszonylag hatékony partnerséget alakított ki Gary Cahillrel, és további lehetőségeket kell kapnia a helyzetben. Facebook Twitter Pinterest Együtt fogunk állni: a Wembley4-nél egyesült Franciaország és Anglia rajongói Pogba második félidős hatása bizonyítja, hogy megéri Paul Pogba csak a második félidőben volt, de azonnali hatást váltott ki.Három perccel a félidő után félre tudott menni, de Franciaország sokkal nagyobb veszélyt jelentett a Juventus középpályásánál. Pogba, 22, rendszeresen kapcsolódik Torinóból való elmozduláshoz, és könnyen érthető, miért. Ő képes kombinálni a hatalom egy lusta stílus és ördögien gyors láb. Számos alkalommal diktálta a játékot, amikor Les Bleus az utóbbi szakaszok során a játékba emelkedett, a labdát térbeli zsebekben töltötte és a védekezést és a támadást pontos mozdulatokkal és méltóságteljes érintésekkel összekapcsolta.

leginkább akkor, ha egy lendületes és gyors háttámla csúszott az Anthony Martial-nál, csak Jack Butland számára, hogy megakadályozza az erőfeszítést a közelről.Ez a két francia játékos elégséges partnerséget tudott volna elérni a Manchester Unitedben.5 A támadás számos lehetősége van, de Barkley a sparkFrance nem talál kis vigaszt Angliával szemben, de erõteljes nyilatkozatot küldött tovább Bővebben

nevezte az oldalát.Wayne Rooney, Harry Kane, Raheem Sterling és Ross Barkley elkezdődtek, de korai stádiumban állandó és fokozatos felépítés volt a bemetszés nélkül, közel a Hugo Lloris céljához. A dolgok biztosan javultak a játék fejlődésében, és Angliában van a legjobb, ha Sterling és a cég elnyeli az ellenzék védelmét. Anglia különösen veszélyesnek látta a támadást, amikor Sterling és Kane ilyen futásokat végeztek, miközben korai birtokukban rendkívül mélyek voltak, a francia védelem, nem pedig az, hogy megpróbálja elszakadni.

Barkley nyilvánvalóan feladata a golyó mélyről való visszaszerzése és a szikrázás megteremtése.Az Everton középpályása biztosan betöltheti ezt a szerepet, gyakran a pályán mindkét végén birtokában van, de ha ez az ő feladata, akkor másoknak meg kell kísérelniük a játékot. Amikor így tettek, Anglia problémákat okozott.