A világ most teljesen megrándult

Huszonöt évvel ezelőtt, nagyon gyakori metrikus, nagyon hosszú idő. Akkoriban a Big Cupot az európai bajnokok klubjaként ismerték. A Queen’s Celtic többször nyerte meg, mint Barcelona. Valóban, a katalán óriások nagyrészt híresek voltak a kezek dobásáért, abszurd kétlábú lungák elindításáért, elég sok büntetés hiányából, és minden alkalommal elveszítették a Dundee United-et. De az idő elhalad, a pénz elkölt, és a dolgok megváltoznak. A világ most teljesen Betclic mobil fogadás elbűvölő, a versenyképes labdarúgás nem sokkal jobb, és sem a királynő kelta. Időközben Barcelona minden második évben nyeri meg a Big Cupot. Nagyon jó nézni, tisztességesnek lenni, bár a The Fiver könyvében 90 percnyi előre láthatóan egyoldalú tiki-taka-t megvertek minden alkalommal, amikor a donnybrook csúcspontja az első magas rúgás a mellkasra.Ó, hogy újra 1983-ban legyen. Luis Enrique a Lionel Messi-t a Manchester City pletykákhoz adta rövidre.

Egyébként nem, és szerdán este a Queen’s Celticnak meg kell próbálnia és elfelejtenie az emlékeket Szeptember csak elment, amikor egy klub-rekord 7-0 vereséget szenvedtek a Camp Nou-nál. A New York-i újonnan érkezett Barca újjáélednek a Parkhead-ben, és remélhetik, hogy Lionel Messi, aki ragyogó kalap-trükköt szerzett ebben a nyüzsgő Betclic mobil sportfogadás győzelemben, kényelmetlen időt töltött az erdőben, ahol kedden este töltött, ha a jelenlegi vad szakállának állapota bármilyen intézkedés. A Fungus-o-mérőn lévő tűt a lemezen a Designer Stubble, a Noel Edmonds, a Hipster és az Al Fresco Buckfast fogyasztói leolvasásai elhagyták, és veszélyesen közeledik a Craig Leveinhez, amikor Skócia különösen rosszul jár.Aggódunk róla, olvasó.

A királynő kelta is felveszi a figyelmet arra a tényre, hogy Neymar elméje máshol lehet. A spanyol ügyészek arra kérték, hogy a brazil csatár pár éve érezzék magukat a slammerben, mivel a 2013-as Santosból való állítólagosan korrupt transzfere. A részletek túlságosan unalmasak ahhoz, hogy ide jussanak, és nem csak nem mondván, hogy mivel alig tudjuk megfejteni a Co-op-tól érkező fogadást, soha ne vegye figyelembe az összetett adóbevallást. De hamarosan a csőr előtt lesz, ha José Perals bíró útja lesz. Nem úgy, hogy Brendan Rodgers bármit is magától értetődőnek tart. „Nem számít, ki játszik, tudjuk, hogy Barcelona nagyon jó oldal” – mondja az edző, akinek a legutóbbi felvétele a spanyol ellenzék ellen játszott, három, elvesztette a háromat, nem kapott egyet, elismerte 11.Reméljük, hogy a Bhoys megcsípheti a szánalmas trendet, és sokrétű Betclic regisztrációs bónusz győzelmet rögzíthet. Vagy legalábbis elkezd egy emlékezetes padlót ürítő húst, az Old Barça stílusában. Jó vagy, ha mi is jó.LIVE ON BIG WEBSITE

„Néha nevettünk a padon. Emlékeztetett a meccsfoci-futballra. Még egy út, aki még nem szerzett gólt? ”- Dortmund Michael Zorc csapata Big Cup rekordjában, a 8-4-es Legia Varsó kagylóján. Ahhoz, hogy az első játékban 6-0 győzelemhez jussanak. Facebook Twitter Pinterest 8-4-et használunk a nyilvánvaló. Fénykép: Akció Sajtó / Rex / ShutterstockFIVER betűk

„Az USA-ból olvasóként! USA!! USA!!! Meglepődtem, hogy hétfőn megtanultam, hogy a férfiak labdarúgó-válogatottja biztosan bejuthatott a Big Kerfuffle 2018-ba Oroszországba. 1000% biztos, nem kevesebb.A The Fiver azonban nem látta, hogy a visszatérésünk formában nem lenne megbízható Jurgen Klinsmann a kapcsolón. Ma azonban megtudtuk, hogy hazámat egy olyan labdarúgó Bruce Arenaissance-nek fogják kezelni, amennyit Honduras erőművet kirepítünk. Ki lehetne elfelejteni, hogy mit gondolnak a gaffer „aláírójátékának”? Vagy a cagey olasz saját célja, amely a csapat 2006-os bajnokságának felét teszi ki? Vagy a szeme édessége 7-3-0 támadó formáció?Ez egy vadonatúj nap itt, és jó rabszolga azoknak az európai elképzeléseknek, amik az amerikai ötleteket teszik, nagyszerűen amerikai labdarúgást fogunk csinálni ”- Thad Brown. A Fiver undorodva (tegnapi Fiver betűk) javaslom neki, hogy a cikkek másolatai általában megtalálhatók az aktuális újságokban, amelyek könnyen eldobhatók a haragban. Sajnos Mark számára még a Big Paper is elég jó ízű, hogy ne nyomtassa ki a The Fiver-t. Mint te, Mark ”- Travis Giblin.

A Guardian átgondolt, mélyreható újságírása – nyilvánvalóan – ez az e-mailben általában nem található cuccok drága, de nem támogat bennünket.Ha értékeli az újságírásunkat, kérjük, támogasson minket, ha egyszeri vagy ismétlődő hozzájárulást nyújt. a Zlatan Ibrahimovic további évre szóló szerződésének meghosszabbítása; a klub aláírása óta Ibrahimovic nyolc gólt emelt ki 17 előadásban. „Boldog, elkötelezett, és szereti az életét, mint a Manchester United futballista” – éljenzett Mourinho a világ egyik legjobb fizetős szereplőjéről. Mauricio Pochettino értékeli. „Lehet, hogy minél több minőséget kell hozzáadnunk a csapathoz,” mondta, és kíváncsian csendben marad a saját szerepéről a bántalmazásban. „Minőségünk van, igen, hogy versenyezzünk a Premier League-ben, de ma mondhatnánk, hogy egy kicsit küzdöttünk.Ha problémái vannak, sérülések vannak, nehéz versenyképes. ”Kíváncsi, hogy kevésbé bosszantó volt a kulcsfontosságú játékokkal kapcsolatos kulcsfontosságú szereplőkkel kapcsolatban. Facebook Twitter Pinterest Friss játékosok, lövés nélkül.Fénykép: Valery Hache / AFP / Getty Images

Gareth Bale megrázta a bokáját, a Real Madrid kijelentette: „Megállapították, hogy a peronális ínek traumatikus eltolódása van.”

Közben ő tartotta a bíróságot a portugál Európa-bajnokság győzelmével kapcsolatban. „Az volt az érzésem, hogy konkrét munkát végzek, mert a játékosok többet látnak vezetőként, valaki, aki segít nekik, és megvédi őket” – mondta a kiabálásról, a szaggatásról és a gesztikulálásáról. , nem lesz vidám vicc Robbie Keane-től, aki gyermekkora óta támogatta a Shamrock Rovers-t. – Olyan sokan kérdezik, hogy visszalépünk-e Írországba – csípte feleségét, Claudine-t. „Karácsonyra leszünk otthon, de nem sokáig, talán néhány év múlva.”

És a walesi FA öltönyök a Fifa divat rendőrségét követik, miután végül a tömegben rajongókkal viseltek a tömegben. Hét játék Szerbia ellen. SZÜKSÉG KÖVETKEZŐK?

Tony Watt számára nagy dolgokat vetettek ki, miután a híres győztese volt a Queen’s Celticnak Barcelona ellen 2012-ben.De ez nem teljesen megtörtént a csatár számára, most a Hearts-nál, beszámol Ewan Murray.

David Hytner arról, hogy mi történt rosszul a Spurs-nál a Big Cup-ban.

tehetséges, túl sok nagy esélye hiányzik a nagy játékokban. Paul Doyle az Edinson Cavani szörnyetegre néz, ahogy a PSG csatár a városba jön, hogy az Arsenalra nézzen a Big Cupban.

Célok! Célok! Célok! A Marco Reustól a Milánó derbyig Toni Dugganig – a hét leglátványosabb sztrájkjainak körforgása. -szerencsejáték?Paul Wilson szkeptikus.

És ezen a héten a tudás a játékosokat és a játékvezetőket büntető lepattanókkal nézi, többek között a remek nerdery.

Ó, és ha ez a te dolgod… te követheti a Big Social FaceSpace nagy weboldalát. ÉS INSTACHAT, TOO! HA SZÁLLÍTÁSI KIEGÉSZÍTÉSRE VONATKOZÓ, JÓBB LE A LEJÁTSZÁSBÓL